Vil du være gymnasielærer? (SDU)

Kom til forårets største karrierearrangement for kommende gymnasielærere på SDU.

Inden længe slår gymnasieskolerne stillinger op til besættelse efter sommerferien. Til dette karrierearrangement bliver du klogere på, hvad der skal til for at blive ansat.

Hvordan kvalificerer du dig bedst muligt til jobbet? Hvordan ser jobsituationen ud efter den seneste gymnasiereform og kravet om fremtidige besparelser? Hvad skal du have med i overvejelserne, hvis du endnu ikke har valgt dit tilvalgsfag? Det får du svar på af nedenstående oplægsholdere på denne dag.

Søren Hvarregaard:
Rektor på Midtfyns Gymnasium og regionsmedlem i Danske Gymnasiers bestyrelse fortæller om jobmulighederne og rekrutteringsprocessen på gymnasieområdet.

Gitte Bargholt:
Direktør for Kold College fortæller om, hvor du også kan få job som gymnasielærer. Blandt andet på HTX, EUX og HHX. Hun fortæller også om uddannelsernes fagrækker og kompetencebehov.

Ask Kjær Overgaard:
Lektor på Middelfart Gymnasium og HF, der underviser i fysik, idræt og erhvervsøkonomi, fortæller om, hvordan han fik et job og giver gode råd til ansøgningen og jobsamtalen. Derudover fortæller han om hverdagen som gymnasielærer.

Tilmelding:

Du tilmelder dig lige her. 

Dato:

20. februar 2018

Lokation:

- Lokale O100 på SDU