Kandidatstuderende: Sådan bliver du klar til dit første job

Måske tænker du allerede på dit første job efter studiet, eller måske er du mere typen, der vil fokusere på dit speciale. Uanset hvad, går du en tid i møde, som leder dig direkte ud på arbejdsmarkedet. Forbered dit karriereforløb – brug Kandidatraketten til at blive 100 % klar til livet efter specialet.

Kandidatraketten – til dig, der læser på overbygningen

Som kandidatstuderende vil du opleve et forventningspres fra omverden og dig selv. Jo tættere, du kommer på din specialeskrivning, desto mere vil du være på din egen planet: Langt fra virkeligheden og uden for pædagogisk rækkevide.

TILMELD DIG KANDIDATRAKETTEN HER

Hvad er kandidatraketten?

Kandidatraketten er et nyt, gratis fire-trins program for scient.er og humanister. Ideen bag Kandidatraketten er meget enkel: vi forbereder dig på alle de udfordringer, der vil være efter dit speciale.

Vi har delt det op i 4 områder, som alle er relevante for dig efter studiet, men som er nødvendige at kende, inden du er færdig. Områderne er: studiestress, dagpenge, økonomi og skiftet til at blive jobsøgende.

Kandidatraketten giver dig

– Gode råd til at undgå studiestress
– Information om de dagpengeregler, der gælder for DIG
– Tips til din økonomi under specialet og i tiden efter studiet
– Viden og info om skiftet fra at være studerende til jobsøgende

Modtag inspirerende mails, som giver brugbar info målrettet dig. Vi har gjort det nemt for dig og sender kun mails, der overskueligt forklarer, hvad du skal forholde dig til.

Kandidatraketten er den nemmeste måde at holde trit med den virkelighed, der er uden for din specialeboble. Du slipper for at lave remindere i din kalender med alt det, du skal huske til senere. Vi har tjeklisten for dig, så du kan koncentrere dig om at færdiggøre dit studie. Med kandidatraketten er du helt opdateret, når du kommer tilbage fra din planet.

Forbered dig bedst muligt! – tilmeld dig nu