KONTANTE MEDLEMSFORDELE

Kontante fordele til dig

Hos os får du tilbud, som kan give dig en større faglig ballast, og du indgår i et værdifuldt fællesskab, når du er medlem i Dansk Magisterforening. MEN, hvad du måske ikke er klar over, er, at du også får mulighed for at spare tusindvis af kroner hvert år på alt fra bøger til forsikringer.

Et medlemskab i Dansk Magisterforening giver dig adgang til klækkelige rabatter på en lang række produkter, ydelser og oplevelser, som ikke bare er tomme kalorier, men som kan gøre en forskel i hverdagen, og som er relevante, mens du studerer. Vi kalder det DM Procent.

Her er et lille udpluk, så du kan få en smagsprøve på hvilke kontante fordele, der venter dig som studiemedlem i Dansk Magisterforening. Vil du gerne have det fulde overblik, finder du det på dm.dk/dmprocent eller i vores app DM Procent.

Aviser, bøger og blade

Stå op til Politiken hver morgen syv dage om ugen og få samtidig adgang til e-avisen 24/7 for kun kr. 552,- pr.kvartal. Normalprisen er kr. 1.329,-, så du sparer næsten 60%!

Du kan også spare mange penge på udgivelser fra fx Forbrugerrådet Tænk, Ræson, Skalk og Danmarks største udbyder af online ordbøger, Ordbogen.com, som giver dig 25% på alle deres 33 forskellige ordbøger.

Bank og forsikringer

Vi har indgået en aftale med Lån & Spar Bank, som giver dig adgang til landets mest attraktive studiekonto. Du får 5% i rente på din lønkonto på de første 20.000,-, og du betaler kun 5,00% i rente på din kassekredit op til 50.000,-.

Som studiemedlem af Dansk Magisterforening får du Danmarks mest attraktive studieforsikringer med op til 50% rabat.

Hos DM Forsikring kan du sammensætte din studieforsikring, præcis som du ønsker – og som passer til dine behov.

Hvis du ikke bor hjemme, er det altid sikrest som minimum at have en indbo- og ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring.

Indbo- og ansvarsforsikring

Med en indbo- og ansvarsforsikring som en del af din studieforsikring kan du få erstatning, hvis  din kærestes eller sambos computer, cykel, smartphone eller andre private ejendele bliver stjålet. Dine private ejendele er altid dækket med min. 155.000,-.

Hvis du tilvælger en cykelforsikring, er din cykel er altid forsikret for min. 15.000,-. Hvis du ønsker det, kan du også få en selvrisiko på 0,-, hvis din cykel bliver stjålet.

Ulykkesforsikring

DM Forsikrings ulykkesforsikring til studerende dækker dig døgnet rundt, både hjemme, på studiet og delvist også på studiejobbet.

Arbejder du i gennemsnit under 10 timer om ugen, så er du gratis dækket af din studieforsikring mod ulykke. Arbejder du mere end 10 timer om ugen, så kan vi også tilbyde dig dækning på dit job mod en merpræmie.

Vi dækker desuden på studiestedet – endda også under laboratorieforsøg.

Rejseforsikring

Hvis du elsker at rejse, er vores studieforsikring for rejser det perfekte valg for dig. Vores rejseforsikring for studerende dækker dig året rundt på rejser af max. 60 dages varighed. Den sikrer dig bl.a. hjælp 24 timer i døgnet, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke. Du får også erstatning, hvis din bagage er forsinket i mere end 5 timer.

DM tilbyder forsikringer i samarbejde med GF Forsikring a/s, som er et dansk forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Det er muligt at læse nærmere om indholdet i Garantifonden her.

Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du til ringe DM Forsikring, der bor sammen med Dansk Magisterforening.  Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning. 

DM Forsikring
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

Tel: 38 15 66 00
E-mail: dmforsikring@dm.dk
Web: dm.dk/forsikring

Kultur og oplevelser

Som studerende kommer du billigere ind på nogle af landets bedste museer. På Aarhus Kunstmuseum ARoS får du 100 kr. rabat på et års medlemskab. Der er også 25 procent rabat på et årskort til Glyptoteket.

Frit valg for kr. 20,- pr.mdr.

Et studiemedlemskab i Dansk Magisterforening er gratis det første år og koster herefter kr. 20,- pr.mdr., og giver dig adgang til alle de kontante fordeler under DM Procent. Du skal nærmest bare sige ja til ét af dem, så har du tjent kontingentet hjem.

Læs mere om alle fordelene på dm.dk/dmprocent eller download app’en DM Procent og se, hvor meget du kan spare.